Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
Biz Kimiz (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
beydili köyü
EN ALT Beğenilen: 7
BAŞLIK: Biz Kimiz
Biz Kimiz 10 Ay, 1 Hafta önce Başarı: 4  
BİZ KİMİZ

Biz Herşeyden Önce Bu işe gönüllerini Koymuş Beydili Köyünü Sanal ortamda Tanıtmayı kendilerine misyon edinmiş beydili köyü gençleriyiz

asıl amacımız gençlerimizi Kahve kültüründen Başka sosyal alanlara ilgi duymaya teşvik etmek Genç kızlarımızı Evlere Mahkum olmaktan kurtaracak sosyal içerikli organizasyonlara imza atmaktır

biz bunu tek başımıza yapmaya kalkarsak sadece sanal ortamda yayınlanmış bir yazıdan ileriye gidemeyiz tüm gençliğimizin desteğini alarak bir gençliğin var olduğunu ve yaşam sınırlarını aşabileceğini herkese ispatlamış oluruz

Sivas İzmir İstanbul Yurt dışı ve bilmediğim kaç şehire dağılmış bir toplumun bireyleriz. Bu dağınık toplum zamanla birbirinden uzaklaşan gençlerinin kendi kültürünü kendi insanlarını tanımadığı yozlaşmayla karşı karşıya kalmış bir toplum olma durumundadır.

peki bunca yazıya karşın biz ne yapabiliriz veya sadece burda bir yazı olsun diyemi yazdık biz bunları

bu sizin bunu ne kadar istediğinize bu düşünceye ne kadar ortak olabileceğinize bağlı

Biz Bu fikirle yola çıktık bu amaçla sitemizi kurduk kişisel olarak üzerimize düşen görevi yapmakta olduğumuzu düşünüyorum

sıra siz beydili köyü gençliğinde Ben ve arkadaşlarım hertürlü konuda desteğe açığız. siz yeterki Ne istediğinizi ve ne yapmak istediğinizi bilin gerisi mutlaka gelir

Beydili Köyü Gençlik Sitesi Yönetimi Adına

Cİhan Demir
Webmaster (Yönetici)
Site Tasarımcısı
Moderator
Gönderiler: 169
graphgraph
Şu An Sitede Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: BAY admin@beydilikoyu.org Konum: istanbul Doğum Günü: 1987-12-12
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Son Düzenleme: 02/03/2008 01:04 tarafından Webmaster.

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
Cvp:Biz Kimiz 8 Ay önce Başarı: 0  
cihan abijim öncelikle seni tebrik ediyorum çok hakl1s1n sonun akadar k1zlar evde mahkum deil erkeklerede sözüm yok o kahveyide da1tçam haa tabi _aka elimden gelmez ne halt var orda anlam1yomki abi yha sigara içiyon git evinde iç okey oynuyon git evine al bi tak1m oyna derdiniz ne yhani geçnler anlam1yomki ha bi yha k1zlar size diyom aç1l1n anam siz evde kölemisniz yha gezin yha zorunlu olanlara sözüm yok aile geleneindednir neyse sinirlendim bakk ilk defa okudum bu biz kimizi neyse sinirliyim by canlar1m cihan abijim seni tekrar kutluyom arkadanday1m yürü beeeeeeeeeee
Delete (Kullanıcı)
acemi üye
Gönderiler: 21
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın

HANFENDİ BÖLE GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNÜYORSUNDA GENÇLİK VAKFININ BAYANLAR TARAFINI KUR FALİYETE GEÇİR BİZDE UZAK DURMAYALIM SOSYAL FALİYETLERİMİZ OLSUN BİZİM İSTEĞİMİZDE O. BÖYLE KONUŞMAYI KENDİNE HAK EDİNEN İNSANLAR TOPLUM LİDERLİĞİ İÇİNDE BİR ŞEYLER YAPABİLİR. O ZAMAN SORUNLAR ÇÖZÜLÜR BU İŞ ROCK LA FALAN ÇÖZÜLMEZ. SAYIN EVRİM GÖLBAŞ
muratucgul (Kullanıcı)
acemi üye
Gönderiler: 32
graphgraph

sımdı senı taktır edıYOruM MURAt GUSEL bır LAF SOyledın EVRim KUlAk ARkaSI etME benCE bU KElIMEYIı?
tattoo_tako (Kullanıcı)
Do YoU KnOw me? DaRLiNG?
Moderator
Gönderiler: 26
graphgraph

GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN CİHAN.
BEN ŞİMDİ SÖYLÜYORUM PİKNİĞE GİTMEK İSTİYORUM.
DERNEK BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELEREK BİR ORGANİZASYON YAPINDA BİZDE GELELİM.
HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN.
satı (Kullanıcı)
acemi üye
Gönderiler: 33
graphgraph

Cvp:Biz Kimiz 8 Ay önce Başarı: 4  
Bence olur abla bu hafta sonu derneğe gideceğim enine boyuna bir konuşacağım ulaşaım konusunda sorun olacağını sanmıyorum köylümüze ait yeterince toplu taşıma aracı mevcut yer ve organizasyon kısmını ayarlarsak çok süper bi etkinlik olur
Webmaster (Yönetici)
Site Tasarımcısı
Moderator
Gönderiler: 169
graphgraph
Şu An Sitede Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: BAY admin@beydilikoyu.org Konum: istanbul Doğum Günü: 1987-12-12

EN ÜST